top of page
cruisegetsk

BLACK FRIDAY VYLETNÉ PLAVBY

Nezáleží či kupujete plavbu, dovolenku alebo iný produkt, každý láka na atraktívne ceny a ponuky, pretože ľudia majú tendenciu viac nakupovať. A práve preto, sme pre vás pripravili sprievodcu aktuálnymi ponukami viacerých lodných spoločností, aby ste získali lepší prehľad a mohli sa rozhodnúť podľa hodnoty, ktorú viete získať. Pozrime sa na BLACK FRIDAY VYLETNÉ PLAVBY.



Costa Cruises

Costa má v ponuke nasledovné destinácie pre BLACK FRIDAY. Karibik, Emiráty, Stredomorie ale aj severnú európu. Dôležité je vedieť, že kajuty rezervované v tejto kategórií sú garantované kajuty to zn. že nebudete vedieť číslo svojej kajuty hneď pri rezervácií ale až pár dni pred plavbou. V takomto prípade, môžete mať šťastie a získať free upgrade. Avšak ak nezískate, musíte si ponechať vašu pridelenú kajutu, ktorá v prípade balkónu môže mať obmedzený výhľad napr. Taktiež pri tomto type kampani, sa uplatňujú odlišné poplatky za zrušenie rezervácie. 60 dní do odchodu, máte 25% poplatok za zrušenie a menej ako 59 dní to je už 100%. Výhodou je, že získate nižšiu sumu avšak pozor na obmedzenia ktoré sme vyššie uviedli.


Costa Smeralda s odchodom 1.3.2024, z Civitavechia, 7 nocí - Vnútorná kajuta vás výjde na 1.282 Eur (garantovaná kajuta), Balkónová - 1.782 Eur (garantovaná kajuta)


MSC Cruises

Tak ako aj Costa tak aj MSC prišlo s ponukou Black Friday. Máte možnosť širokého výberu rôznych destinácií ako stredomorie, severná európa, karibik a emiráty. Máte možnosť výberu rôzných kategórií kajút - Bella (Garantované), Fantastica - vlastný výber, atď.. V prípade rezervácie, rezervácia podlieha okamžite 100% poplatku za zrušenie. Promo odchody su dostupné aj s možnosťou pridania Easy drink package.


MSC World Europa, s odchodom 1.3.2024 z Barcelony, 7 nocí - Vnútorná kajuta vás výjde na 1.406 Eur (cena vrátané prístavných poplatkov a hotel service - povinné service poplatok), Balkónová kajuta výjde na 1.966 Eur (Bella kategória), 2.086 Eur (Fantastica kategória)


Ako ste mohli vidieť na príklade vyššie ceny sú veľmi podobné. Čo za túto cenu dostanete. Môžeme to zovšeobecniť a toto je čo získate:

- plná penzia (raňajky, obed, večere), máte možnosť bufetovej reštaurácie alebo a la carte reštaurácie

- základné nápoje v bufetovej reštaurácií (voda, káva, čaj)

- možnosť vidieť všetky predstavenia a večerné show na lodi

- vašu vlastnú kajutu podľa výberu

- možnosť vidieť niekoľko destinácií a užiť si tak množstvo zážitkov počas jednej cesty

- prístup do fitness a iných verejných častí lode, bazény, vodný svet, bary, lounges


Z mojej skúsenosti, viem povedať, že tým, že počas celého roka sú rôzne kampane, tak nie je nutné práve teraz rezervovať plavbu. Pretože ak to aj tak nestihnete, ďalší mesiac bude iná kampaň. Za niekoľko rokov v segmente, som odsledoval, že čím skôr si plavbu zakúpite, tým získate možnosť mať lepšiu cenu. Toto je pravidlo ktoré by ste mali používať. Aktuálne sa netreba spoliehať na LastMinute, pretože dopyt prevyšuje ponuku a tým pádom aj v mesiacoch mimo sezóny sú lode plné. Tz. ak máte záujem vyskúšať plavbu - nepozerajte na cenu, pozerajte na hodnotu ktorú môžete získať. Nechajte si poradiť a vyberte si niečo čo vás poteší.


Norwegian Cruise line

V Európe prevládajú hlavne Costa a MSC. Ale chceme dať do pozornosti hlavne NCL, ktorá sa snaží prilákať viac európskych klientov. NCL má unikátne itineráre a ak majú práve kampaň, dovolím si tvrdiť treba určite vyskúšať. Aj NCL spustilo Black Friday a ich ponuka je tiež zaujímavá na veľké množstvo odchodov získate - nápojový balík, wifi, zľavu z ceny plavby, možnosť vyskúšať príplatkovú špeciálnu reštauráciu ZADARMO, 50 USD kredit na exkurziu na os.,


Napr. NCL Pearl s odchodom z Benátok, 14.6.2024, 10 nocí - Vnútorná kajuta za 3.521 Eur (vrátane 50 USD kredit na os. na exkurziu, wifi počas celej plavby, zadarmo vstup do špeciality reštaurácie, nápojový balík v cene.


Ak vám rozpočet umožní, určite by som zvážil možnosť NCL, pretože získate viac hodnoty a vyskúšate niečo nové a iné. Ak na druhej strane váš rozpočet je limitovaný, tak zvolte Costa alebo MSC, kde idete na istotu a získate dobrú hodnotu za peniaze.


Cenové kalkulácie sme pripravili v spolupráci s https://www.cruiseget.com/sk - platforma ktorá je podobná bookingu a umožní vám ľahko a prehľadne získať ponuku na plavbu. Ceny sú priamo od lodných spoločností, bez akýchkoľvek príplatkov.


57 views0 comments

Comments


bottom of page