top of page

Sprievodca výberom kajuty Costa

Výber tej správnej kajuty a kategórie môže byť niekedy zmätočný a práve preto sme pripravili sprievodca výberom kajuty Costa. Tento sprievodca vám môže pomôcť porozumieť odlišnosti a uľahčiť vám tak výber.


Costá ma aktuálne 4 kategórie kajút (nižšie na infografike spomíname len 3 najobľúbenejšie)

  1. Garantované kajuty - neviete si vybrať číslo kajuty, č. vám bude pridelené niekoľko dní pred plavbou. Je to najlacnejšia varianta. Kajuta môže mať obmedzený výhľad

  2. MyCruise - Máte možnosť výberu kajuty na rôznych palubách (deck) - s tým, že kajuty umiestnené na nižších palubách zvyknú byť lacnejšie, vs tie kajuty ktoré sú umiestnené na vyšších palubách. Rozdiel v cene na kajutu môže byť od 30 Eur - 80 Eur čo nie je až tak veľa, vzhľadom na to, že si môžete vy vybrať umiestnenie kajuty. Najobľúbenejšia varianta.

  3. All Inclusive - tento typ kategórie má v sebe možnosť výberu kajuty plus už máte predplatený nápojový balík (MyDrinks) - cena je o niečo výhodnejšia ako keď si zakúpite nápojový balík samostatne.

  4. Super All inclusive- tento typ kategórie má v sebe nápojový balik (MyDrinks) a MyExploration balík (balík s 3-4 exkurziami ktoré máte možnosť si vybrať). Samozrejme táto varianta je najdrahšia


Costa sprievodca
Costa Sprievodca



42 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page